Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Försäljning

Våra äpplen säljs via grossister. Vår must hittar du på närliggande kaféer och restauranger. Under självplockningen, kan du även köpa vår chutney och äppelmust.

Är ni intresserade av att plocka vår frukt själva har vi självplockning 4 helger under hösten. Mer information kring detta hittar ni under fliken självplock.

För att ta tillvara på så mycket frukt som möjligt skickar vi en del utav våra andra sorterade äpplen till ett närliggande musteri. De hjälper oss att pressa vår egna äpplemust som vi säljer i små och stora flaskor. Äppelmusten är pressad i närområdet och har inga tillsatser utan består till 100% utav ren äppelsaft.

Musten hittas på lokala caféer och i livsmedelsbutiker i Båstad. Är ni intresserande av att handla vår must, tveka inte att höra av er till oss.

Vi använder också våra andra sorterande äpplen till att göra fantastisk god och smakrik chutney. Chutney består utav äpple, aprikoser, lök, paprika, vinäger, socker, salt, svartpeppar, senapsfrö, ingefära. Sorten på äpplena som används varierar beroende på vad som finns att tillgå.

Chutneyn säljs för närvarande exklusivt under självplockningen.

En familjetradition på Bjärehalvön sedan 1936